0 položek
v celkové ceně s DPH:
0,- 
JavaScript musí být povolen pro správnou funkčnost systému.
DETAIL PRODUKTU

Dunlop SX SportSmart II 180/60 ZR17 (75W)

633353Kód:

Dunlop

Výrobce:
Technické parametry
180 Šířka
60 Profil
17 Průměr
75 Index nosnosti (LI)
W Index rychlosti (SI)
ne RFT (dojezdové pneu)

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní. Konkrétní provedení se může lišit.

Popis pneumatiky Dunlop SX SportSmart II 180/60 ZR17 (75W)

Nová, technologicky vyspělá pneumatika značky Dunlop určená pro sportovní motocykly, jejíž název byl odvozen z rovnice SportSmart x SportSmart = SportSmart 2.

Zajišťuje pohodlí, výbornou ovladatelnost , optimalizovanou přilnavost na mokré i suché vozovce, dlouhou životnost a umožňuje jízdu ve vysokých rychlostech.

Technologie stojící za pneumatikou SportSmart2, byly vyvinuty evropským týmem pro výzkum a vývoj značky Dunlop a jsou odvozené od produktů, které se velmi osvědčily vítězům závodů, jako je například D212 GP Pro.

Přilnavost k mokré vozovce se zlepšila zavedením nového dezénu běhounu pneumatiky, který byl vyvinut za použití metody konečných prvků, jež maximalizuje odvod vody z povrchu pneumatiky.
Přední pneumatika má ve střední části běhounu vzorek „obráceného V“, který zlepšuje odvádění vody.
Přilnavost na mokré vozovce je zvýšena díky novému složení ramenní části zadní pneumatiky, které je vyrobeno ze 100 % z nového vysoce dispergovatelného křemíku.
Také přilnavost na suché vozovce je optimalizována pro široké teplotní rozmezí díky využití tekutých polymerů a přilnavé pryskyřice, která byla vylepšována v rámci programu závodního oddělení značky Dunlop.

Nový tvar předních pneumatik zlepšuje rozložení tlaku běhounu a zajišťuje tak lepší stabilitu při brzdění na suchém povrchu.
SportSmart 2 omezuje kmitání a umožňuje rychlejší reakční dobu řízení.
Výsledný nižší krouticí moment také znamená snížení námahy, kterou je nutné při řízení vyvinout.

Pohodlí při používání pneumatik SportSmart 2 bylo zvýšeno změnou konstrukce jak přední, tak i zadní pneumatiky.
Přední pneumatika využívá technologii JLB (Steel JointLess Belt), skládá se z méně komponentů a má nový tvar, zatímco u zadní pneumatiky je aplikována technologie JLT (JointLess Tread).
Hmotnost neodpružených částí byla snížena, protože nová přední pneumatika je o sedm procent lehčí a nová zadní pneumatika je až o osm procent lehčí než pneumatiky SportSmart.
Technologie JLB stejně jako nahrazení dvou nárazníků v zadní konstrukci vylepšují vysokorychlostní schopnosti pneumatik s jednou vrstvou volně uložené kordové vložky. Obě tyto funkce snižují nadměrné teplo generované při vysokých rychlostech. Střed z tvrdšího materiálu umožňuje vysoký kilometrový proběh a zvyšuje stabilitu jízdy při vysokých rychlostech. Rovnoměrné opotřebení udržuje dobrou ovladatelnost, prodlužuje životnost pneumatiky a snižuje vibrace.

Hlavní charakteristické vlastnosti:
• Přilnavost je vylepšena použitím technologie Multi-Tread na zadní pneumatice se specifickým materiálem ramene pláště pro lepší jízdu v zatáčkách na mokru i na sucha.
• Obrácený vzorek na střední části běhounu přední pneumatiky vylepšuje odtok vody, a tím zvyšuje přilnavost na mokré vozovce.
• Vylepšené ovladatelnosti bylo dosaženo použitím nového tvaru a konstrukce předních pneumatik, které umožňují rychlejší zatáčení, přesné držení stopy a brzdnou stabilitu v zatáčkách.
• Velké pohodlí díky použití technologií JLB a JLT, menšímu počtu komponentů, novému tvaru pneumatik a lehčím pneumatikám.
• Rychlostní možnosti až do 300 km/h.


NABÍDKA PRODUKTŮ
Platební metody
Doporučte nás

Nejprodávanější
NAPIŠTE NÁM


BELA servis s.r.o. - prodejce levných pneu, Mladoboleslavská 73, Praha 9 Kbely, 197 00, ČR IČ:26489384, DIČ:CZ26489384, Tel: +420 286 006 999, Fax: +420 286 006 998, info@levnepneu.cz

 


 

Doporučujeme: Seznam.cz, Google.com, Nákladní doprava, Firmy

© 2010, všechna práva vyhrazena
[module PUBLISH.TopList not licensed]