0 položek
v celkové ceně s DPH:
0,- 
JavaScript musí být povolen pro správnou funkčnost systému.
DETAIL PRODUKTU

Michelin Agilis Alpin 215/75 R16C 113/111R

720269Kód:

Michelin

Výrobce:
Technické parametry
215 Šířka
75 Profil
16 Průměr
113/111 Index nosnosti (LI)
R Index rychlosti (SI)

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní. Konkrétní provedení se může lišit.
DOSTUPNOST ČRUvedené množství bylo k dispozici při poslední aktualizaci skladových zásob na našem mimopražském skladu nebo skladu výrobce či jiného dodavatele. Stav skladu je aktualizován několikrát za hodinu.
Sklad ČR> 12ks
Dodání:1-3 pr. dny 4.228,-bez DPH 5.116,- s DPH
Množství: Ks

Popis pneumatiky Michelin Agilis Alpin 215/75 R16C 113/111R

MICHELIN Agilis Alpin - bezpečnější, finančně úspornější a robustnější pneumatika pro celozimní použití

Pneumatika, díky které profesionálové v zimě netrpí

  • Bezpečnější
  • Více najetých kilometrů
  • Robustnější

Balíček použitých technologií pomáhá zvýšit bezpečnost a mobilitu profesionálních řidičů

  • Lepší záběr díky originálnímu dezénu
  • Lepší přilnavost na namrzlých silnicích díky většímu množství použité gumy
  • Větší stabilita díky použití technologie MICHELIN StabiliGrip

Firemní poslání MICHELINu neustále pomáhat zlepšovat mobilitu lidí i zboží je závazek platný ve všech ročních obdobích, a to i v zimě, kdy jsou přilnavost a záběr sníženy.

Nový MICHELIN Agilis Alpin je jasným důkazem tohoto závazku a nabízí profesionálním řidičům užitkovou pneumatiku, díky které je jízda bezpečnější a snadnější, a to i ve ztížených povětrnostních podmínkách.

Právě proto výzkumné týmy, které se na vývoji pneumatiky podílely, navrhly pneumatiku, které je vylepšena ve třech klíčových oblastech: bezpečnost, životnost a robustnost.

Právě u pneumatiky Agilis Alpin se Michelinu podařilo MICHELIN dosáhnout mimořádných výsledků v těchto oblastech, čímž se snížil vliv zimního počasí a venkovních podmínek na jízdu profesionálních řidičů.

  • Bezpečnější:
    Nový MICHELIN Agilis Alpin zkracuje brzdnou dráhu na mokrých a zledovatělých površích o téměř dva metry a záběr na sněhu o 25%1.
  • Finančně úspornější:
    MICHELIN Agilis Alpin ujede až o 20% více kilometrů než jeho předchůdce MICHELIN Agilis 81 Snow Ice. Tím se výrazně snižují provozní náklady spojené s obutím užitkových vozidel.
  • Robustnější:
    Nový MICHELIN Agilis Alpin má velmi odolné bočnice, stejné jako má dobře známá letní řada pneumatik MICHELIN Agilis. Zároveň tato nová pneumatika snižuje možnost poškození bočnic. Právě pro dosažení těchto tří efektů vyvinul Michelin své vlastní technologie. Jedinečný dezén pneumatiky MICHELIN Agilis Alpin pomáhá odstraňovat sníh a přilnavost na mokrých, sněhem pokrytých a namrzlých površích je lepší díky použití trojrozměrných lamel StabiliGrip a technologii Durable Contact Patch. Ta je také důvodem použití většího množství gumy, čímž se zlepší stabilita vozidla a zvýší kilometrový výkon. Pneumatika je robustnější díky ochranným štítům na bočnicích. Ty mají zároveň dvojitou kostru zajišťující maximální odolnost. Právě kombinace použitých technologií pomáhá novému MICHELIN Agilis Alpinu zlepšovat bezpečnostní charakteristiky vozidla bez ohledu na zimní podmínky. Zároveň je to další důkaz závazku výrobce spolupracovat s profesionálními řidiči.

Ve fázi vývoje nového MICHELIN Agilis Alpinu se týmy výzkumníků a vývojářů zaměřily na bezpečnost, dlouhou životnost a robustnost. Tato pneumatika, která je určena především pro užitková vozidla, která jezdí na silnici po celý rok, má lepší záběr na mokrých, namrzlých a zasněžených površích.

Nejistá přilnavost pneumatik na mokrých a namrzlých silnicích je hlavní problém, se kterým se řidiči v zimě setkávají. V takovýchto podmínkách jsou záběr a brzdění velmi důležité. Udržet si kontrolu nad vozidlem znamená, že musí být schopno zastavit tak jistě a rychle, jak jen to je možné. Při vývoji nového MICHELIN Agilis Alpinu byla věnována mimořádná pozornost schopnosti pneumatiky zpomalit vozidlo.
Nový MICHELIN Agilis Alpin zkracuje brzdnou dráhu na namrzlých a mokrých cestách o téměř 2 metry.
Pneumatika má také o 25% lepší záběr.

MICHELIN se neustále zaměřuje na to, aby byl schopen pomoci profesionálním řidičům snížit rozpočet na provoz vozového park. Proto snižuje náklady související s pneumatikami. Nový MICHELIN Agilis Alpin, který patří právě mezi takovéto pneumatiky, je vyroben z nové, speciální oděru odolné gumy. Proto vydrží MICHELIN Agilis Alpin o 20% déle.

Protože profesionální řidiči kladou na svá vozidla poměrně velké nároky, vyvinul MICHELIN užitkovou pneumatiku pro nákladní vozidla, která je proslulá svou schopností odolat zátěži. U MICHELIN Agilis Alpinu byla tato vlastnost ještě vylepšena posílením odolnosti bočnic a snížením rizika možnosti jejich poškození.

Balíček použitých technologií pomáhá zlepšit bezpečnost a mobilitu profesionálních řidičů .
Mimořádné vlastnosti nové pneumatiky pro užitková vozidla MICHELIN Agilis Alpin jsou založeny na použití inovativních technologií vyvinutých proto, aby byly uspokojeny potřeby a očekávání profesionálních řidičů. Lepší záběr díky originálnímu dezénu. Díky svým hustě prořezaným ramenům a blokům se širokými rozestupy se zlepšil záběr dezénu nového MICHELIN Agilis Alpinu na zasněžených površích.
Dezén, který tak vytváří jak efekt systému zapadajících ozubených koleček, tak sněžného hrabadla, proto dokáže vypuzovat sníh. Lepší přilnavost na namrzlých silnicích díky většímu množství použité gumy Technologie Durable Contact Patch, která byla vyvinuta pro pneumatiky MICHELIN určené pro nákladní vozidla, dává pneumatice MICHELIN Agilis Alpin otisk, který je hranatější a o 27% delší než u pneumatiky MICHELIN Agilis 81 Snow Ice. Tato charakteristika zajišťuje pneumatice lepší přilnavost na namrzlých cestách.

Další výhodou je fakt, že více gumy v kontaktu se silnicí znamená více najetých kilometrů. Tato technologie ve spojení s větším objemem vodě odolné gumy zajišťuje pneumatice MICHELIN Agilis Alpin delší životnost, což snižuje celkové náklady na výměnu pneumatik a vede k úsporám nákladů jak pro řidiče užitkových vozidel, tak manažery vozového parku. Větší stabilita díky použití technologie MICHELIN StabiliGrip Celkový počet lamel na pneumatice MICHELIN Agilis Alpin se zvýšil ve srovnání s MICHELIN Agilis 81 Snow Ice o 16%. Lamely představují efekt drápu na sněhu, díky čemuž má pneumatika tu nejlepší přilnavost k povrchu. Lamely nového MICHELIN Agilis Alpinu se protínají v kombinaci vertikálních a bočních vln. Proto jsou bloky dezénu tužší. Všechny lamely jsou uzavřeny jedna v druhé, což dodává blokům tuhost. Pneumatika je při kontaktu s vozovkou stabilnější, bez ohledu na to, jaké síly na ni působí: podélná (působící v podélné ose vozidla) při brzdění nebo akceleraci (viz modrá šipka níže) a boční síla v zatáčkách (fialová šipka). To pomáhá zlepšit přesnost řízení.

I když už pneumatika předchozí generace — MICHELIN Agilis 81 Snow Ice – proslula svou robustní odolností, nový MICHELIN Agilis převzal tuto charakteristiku a povznesl ji na vyšší úroveň. Výzkumníci se zaměřili na minimalizaci možnosti poškození bočnice v městském provozu. Na bočnících bylo přidáno 8 ochranných štítů, které chrání pneumatiku za každé situace. Byla posílena také kostra pneumatiky. Díky kombinaci těchto dvou technologií je nový MICHELIN Agilis robustnější. Kromě zvýšené bezpečnosti profitují řidiči také z celkově lepší mobility, která se nemění po celou dobu prodloužené životnosti pneumatiky.

Zdroj: Michelin ČR

Alternativní pneumatiky
DOSTUPNOST ČRUvedené množství bylo k dispozici při poslední aktualizaci skladových zásob na našem pražském skladě. Stav skladu je aktualizován několikrát za hodinu.
Sklad ČR   8ks
Dodání:1-2 pr. dny 2.519,-bez DPH 3.048,- s DPH
Množství:
Ks
DOSTUPNOST ČRUvedené množství bylo k dispozici při poslední aktualizaci skladových zásob na našem mimopražském skladu nebo skladu výrobce či jiného dodavatele. Stav skladu je aktualizován několikrát za hodinu.
Sklad ČR> 12ks
Dodání:1-3 pr. dny 2.612,-bez DPH 3.160,- s DPH
Množství:
Ks
DOSTUPNOST ČRUvedené množství bylo k dispozici při poslední aktualizaci skladových zásob na našem pražském skladě. Stav skladu je aktualizován několikrát za hodinu.
Sklad ČR   2ks
Dodání:1-2 pr. dny 3.855,-bez DPH 4.664,- s DPH
Množství:
Ks
DOSTUPNOST ČRUvedené množství bylo k dispozici při poslední aktualizaci skladových zásob na našem pražském skladě. Stav skladu je aktualizován několikrát za hodinu.
Sklad ČR   4ks
Dodání:1-2 pr. dny 2.472,-bez DPH 2.992,- s DPH
Množství:
Ks

NABÍDKA PRODUKTŮ
Platební metody
Doporučte nás

Nejprodávanější
NAPIŠTE NÁM


BELA servis s.r.o. - prodejce levných pneu, Mladoboleslavská 73, Praha 9 Kbely, 197 00, ČR IČ:26489384, DIČ:CZ26489384, Tel: +420 286 006 999, Fax: +420 286 006 998, info@levnepneu.cz

 


 

Doporučujeme: Seznam.cz, Google.com, Nákladní doprava, Firmy

© 2010, všechna práva vyhrazena
[module PUBLISH.TopList not licensed]