0 položek
v celkové ceně s DPH:
0,- 
JavaScript musí být povolen pro správnou funkčnost systému.
DETAIL PRODUKTU

Michelin LATITUDE CROSS 225/75 R16 108H XL

847587Kód:

Michelin

Výrobce:
Technické parametry
225 Šířka
75 Profil
16 Průměr
108 Index nosnosti (LI)
H Index rychlosti (SI)
ne RFT (dojezdové pneu)

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní. Konkrétní provedení se může lišit.

Popis pneumatiky Michelin LATITUDE CROSS 225/75 R16 108H XL

Michelin LATITUDE CROSS

  • Michelin Latitude Cross: SUV se konečně stávají off-road
  • Michelin Latitude Cross: Unikátní kombinace komfortu on-road vozů a schopností automobilů off-road
  • Michelin Latitude Cross: Tři technologie Michelinu pro univerzální použití

Michelin Latitude Cross SUV se konečně stávají off-roadem.Michelin odhaluje úplně novou pneumatiku Michelin Latitude Cross, která je navržena speciálně pro SUV. Spojuje v sobě přednosti pneumatik pro čtyřkolky i zkušenosti svých předchůdců. Všechny pneumatiky v produktové řadě mají shodné jméno — Michelin Latitude. Je vhodná pro cesty napříč Evropou, od zasněženého severu až po slunečný jih. Ucelená řada nabízí obutí pro každé použití nejmodernějších SUV, od těch nejnáročnějších off-road podmínek až ke každodennímu řízení. V nové řadě Michelin Latitude Cross, dosáhl Michelin unikátní spojení pneumatiky, která je schopná přinést uživateli výjimečný výkon jak na cestách, tak i mimo ně.
Michelin Latitude Cross poskytuje stejný záběr jako off-road pneumatika. Její schopnost záběru na blátě a schopnost pohybu na sypkém povrchu je srovnatelná se striktně terénními pneumatikami.
Zároveň nabízí Michelin Latitude Cross srovnatelný komfort řízení jako silniční pneumatika i když je navržena pro kombinovanou jízdu, 65% on-road a 35% off-road. Navíc je tichá jako Michelin Latitude Tour HP. Michelin Latitude Cross zajišťuje rovněž dlouhý kilometrový průběh . 

  • Nová Michelin Latitude Cross v sobě integruje nerovný, hodně drážkovaný běhoun.
    Ať už na blátě, zablácených okruzích nebo na vlhké trávě je záběr Michelin Latitude stejně dobrý jako u terénních pneumatik.
  • Pro oblast jízdního komfortu jsou bloky dezénu navrženy tak, aby snižovaly zvuk způsobený jejich provozem. To proto, že se Michelin zavázal, že nova pneumatika bude mít vlastnosti terénní aniž by se zhoršilo její chování na vozovce. V tomto ohledu představuje Michelin Latitude Cross jednoznačnou výhodu oproti předchozímu modelu.
  • Konečně, dezén využívá technologii ověřenou na pneumatikách pro těžké stavební stroje – Michelinova směs Terrain-Proof nabízející zlepšené vlastnosti v oblasti odření a opotřebování pneumatiky.

Michelin Latitude Cross 

Tři technologie Michelinu pro univerzální použití

  • Kvalitnější výkon nové Michelin Latitude Cross na silnici a zdokonalený záběr v terénu je výsledkem tří inovativních technologií vyvinutých výzkumnými týmy Michelin.
  • Speciální dezén s názvem “Mud Catcher”, který poskytuje skvělé záběrové vlastnosti na měkkém a sypkém podkladu, vlhkých cestách a na sněhu
    Tzv. “Silent Tread design” s unikátními křivkami bloků v dezénu, které významně redukují zvuk produkovaný pneumatikou.
  • Pneumatiková směs “Terrain-Proof”, odolná guma vůči opotřebování, která v sobě integruje technologie navržené pro velké stavební stroje.

Dezén “Mud Catcher”

Díky tomuto dezénu, nabízí nová Michelin Latitude Cross nesrovnatelně lepší trakci na měkkém a sypkém podkladu. Běhoun v sobě obsahuje velké množství lamel, stejně jako je tomu například u zimní pneumatiky. Výsledkem je optimální záběr a brždění na měkkých površích jakými jsou mokrá tráva, bahno nebo zablácená cesta.
Ramena pneumatiky v sobě rovněž integrují unikátní design “Mud Catcher”. S dobře rozloženými bloky, otevřenými až hluboko do ramen, umožňuje tento design pneumatice Michelin Latitude Cross výborný záběr na měkkém kluzkém povrchu a i v náklonu.
Vysoký poměr volného místa mezi bloky (+10% v porovnání s pneumatikou Michelin 4x4 Synchrone) a optimalizovaným designem struktury bloků pneumatiky, umožňuje excelentní schopnost dezénu týkající se samočistícího efektu, který je základní vlastností pro jakoukoliv práci v terénu.

Silent Tread design

Běhoun pneumatiky Michelin Latitude Cross byl navržen tak, aby snížil was designed to reduce road noise, a frequent complaint among SUV drivers. To achieve this result, Michelin developed two features that, when combined significantly reduce noise levels. Speciálně zakřivené bloky Michelin Latitude Cross umožňují “hladší” a “jemnější” kontakt pneumatiky s vozovkou než přináší tradiční dezény terénních vozidel.
Design také umožňuje zvýšenou hustotu lamel zvyšující výkon pneumatiky na vlhkém povrchu a na sněhu.
Oblast ramen obsahuje bloky různých velikostí, které se postupně zařezávají do dezénu a pomáhají redukovat zvukovou hladinu způsobenou provozem pneumatiky. Současně zlepšují i výkon a záběr mimo vozovku.

Zdroj: Michelin ČR

Alternativní pneumatiky
DOSTUPNOST ČRUvedené množství bylo k dispozici při poslední aktualizaci skladových zásob na našem mimopražském skladu nebo skladu výrobce či jiného dodavatele. Stav skladu je aktualizován několikrát za hodinu.
Sklad ČR> 12ks
Dodání:1-3 pr. dny 2.883,-bez DPH 3.488,- s DPH
Množství:
Ks

NABÍDKA PRODUKTŮ
Platební metody
Doporučte nás

Nejprodávanější
NAPIŠTE NÁM


BELA servis s.r.o. - prodejce levných pneu, Mladoboleslavská 73, Praha 9 Kbely, 197 00, ČR IČ:26489384, DIČ:CZ26489384, Tel: +420 286 006 999, Fax: +420 286 006 998, info@levnepneu.cz

 


 

Doporučujeme: Seznam.cz, Google.com, Nákladní doprava, Firmy

© 2010, všechna práva vyhrazena
[module PUBLISH.TopList not licensed]